Askm. Saya berminat untuk mengikuti kursus memasak nasi beriani gum, nasi tomato berserta dengan lauk2 seperti kurma ayam, kurma daging, ayam masak merah,dalca, kari ayam, kari daging dan kari kambing. Saya ingin mengetahui kursus2 yang boleh saya ikuti, tarikh, masa, yuran. Sekarang saya menetap di Kuching Sarawak Diharap Dato'Rusly dapat menghubungi saya di email berikut...nazamuddin64@yahoo.com
Program dan Kursus Dato Rusly @ Chef Li sepanjang Oktober 2016 hingga Disember 2016
Kursus “Masakan Bersama Chef Li”
TARIKH MODUL SUBJEK YURAN RM VENUE 7.10.16 Jumaat Busines Talk
8.00 mlm
Prospek bisnes kecil sebagai penjana TUNAI harian. 30.00 Gombak 8.10.16 sabtu Aiskrim Colek Teknik memproses aiskrim colek termasuk pengkosan dan strategi pemasaran 260-00 Gombak 9.10.16 Ahad Nasi ayam Hainan Cara masak nasi, sup, kicap dan sos cili Hainan. Cara panggang ayam guna Apollo 260-00 Gombak 10.10.16 Isnin Nasi Lemak 25 lauk Cara masak nasi lemak dan 25 jenis lauk cara cepat dan jimat 260-00 Gombak 11.10.16 Selasa Nasi katering dan lauk pauk popular Nasi biryani, hujan panas dan bukhari. Kuzi kambing, ayam goreng mamak, daging black pepper dan 260-00 Gombak 12.10.16 Rabu Nasi lemak kukus dan ayam goreng berempah Cara mengukus nasi dan menggoreng ayam goreng berempah serta kuah nasi kukus 260.00 Gombak 13.10.16 Khamis Pakej Pembangunan Penjaja Keropok Lekor Teknik memproses ikan, mengadun bahan campuran, menguli, membentuk dan merebus dan menggoreng keropok lekor. Cara buat sos pencicah. 1,950- termasuk mesin Gombak 14.10.16 Jumaat Pakej Pembangunan Usahawan Apam balik Teknik mengadun bahan apam balik, membancuh, memeram dan membakar. 1,450- termasuk dapur dan kuali tembaga Gombak 15.10.16 Sabtu Pakej Pembangunan Usahawan Cakoi dan cekodok caramel Teknik mengadun bahan, menguli, memeram, membentuk dan menggoreng cakoi. Cara menguli, menggoreng dan menyira cekodok caramel. 460-00 Gombak 16.10.16 Ahad Pakej Pembangunan Usahawan Pau dan Donut Teknik mengadun bahan, menguli, memeram, membentuk dan mengukus atau menggoreng 2,950-00 termasuk mixer dan 3 layer bamboo steamer Gombak 17.10.16 Isnin SEMINAR “Jangan Tak Jadi” RM50- S. Alam MEETING Inkubator susulan HULU LANGAT 18.10.16 selasa Western Food dan kambing golek Lamb Chop, Chicken Chop, Black Pepper Steak, Mushroom Cream Soup dan roasted lamb 650-00 Shah Alam 19.10.16 Rabu Roti Canai & Murtabak Cara uli dan tebar roti canai dan murtabak cara buat kuah dalca dan kacang parfu 260-00 ITKAU 20.10.16 Char Kue Teow Cara Buat Kicap CKT, cara goring Char Kue Teow 260-00 ITKAU
Kursus INDUSTRI MAKANAN di ITKAU
Tarikh MODUL Subjek Yuran Venue 22.10.16 Sabtu Pembuatan cendol dan rojak mamak Cara membuat isi cendol, gula dan kuah cendol dan cara buat kuah rojak dan isinya 260- ITKAU 23.10.16 Ahad Air Soya dan Pembuatan cincau Cara memproses cincau dari jelly grass 260- ITKAU 24.10.16 sesi pagi mula 10.00 Industri Mee Kuning Dan Mi Sanggul Cara proses mi kuning dan mi sanggul secara home based industry. Cara proses Yee Mee halal. 260- ITKAU 24.10.16 sesi petang (3.00) Penjaja STEAM BOAT & Siew May Cara memproses secara Home made pelbagai item untuk Bisnes STEAM BOAT 260- ITKAU 25.10.16 Sesi pagi Pembuatan TEMPE Cara memproses tempe dari kacang soya 260- ITKAU 25.10 Sesi petang Pembuatan TAUGE Cara proses taugeh dari kacang hijau, kacang soya dan kacang hitam 260- ITKAU 26.10 sesi pagi Pembuatan kicap Cara memproses kicap ala Indonesia
Kicap pekat, kicap lemak dan kicap manis
260- ITKAU 26.10 sesi petang Pembuatan rempah Cara buat rempah kurma, rempah kari ikan dan daging, rempah kerutub dan garam masala 260- ITKAU 27.10 pagi Pembuatan sos aneka sos Pembuatan sos tiram, sos cili, petis udang dan kuah rojak buah 260- ITKAU 27.10 ptg Pembuatan mayonnaise Termasuk cara membuat aneka western sauce, dipping and salad cream 260- ITKAU 27.10 Industri Kek (Beginner) Lima jenis kek untuk tujuan komersial. Termasuk 3 jenis cup cake 360- ITKAU 28.10 Industri Bakeri (Beginner) Roti Sandwich biasa, roti sandwich madu, Mexican Bun. Bun serikaya, hot dog bun dan bun sardin 450- ITKAU 29.10 Industri Pastry (Beginner) Puff Pastry, Cream Puff, apple pie, baked samosas dan 2 jenis pastry popular 450- ITKAU 28.10.16 3 hari dan 2 malam termasuk makan minum dan penginapan Pengurusan restoran dan katering 1950
ITKAU
29.10.16 Pengurusan restoran dan katering 30.10.16 Pengurusan restoran dan katering
Program dan Kursus Dato Rusly @ Chef Li sepanjang Oktober 2016 hingga Disember 2016
Kursus “Masakan Bersama Chef Li”
TARIKH MODUL SUBJEK YURAN RM VENUE 7.10.16 Jumaat Busines Talk
8.00 mlm
Prospek bisnes kecil sebagai penjana TUNAI harian. 30.00 Gombak 8.10.16 sabtu Aiskrim Colek Teknik memproses aiskrim colek termasuk pengkosan dan strategi pemasaran 260-00 Gombak 9.10.16 Ahad Nasi ayam Hainan Cara masak nasi, sup, kicap dan sos cili Hainan. Cara panggang ayam guna Apollo 260-00 Gombak 10.10.16 Isnin Nasi Lemak 25 lauk Cara masak nasi lemak dan 25 jenis lauk cara cepat dan jimat 260-00 Gombak 11.10.16 Selasa Nasi katering dan lauk pauk popular Nasi biryani, hujan panas dan bukhari. Kuzi kambing, ayam goreng mamak, daging black pepper dan 260-00 Gombak 12.10.16 Rabu Nasi lemak kukus dan ayam goreng berempah Cara mengukus nasi dan menggoreng ayam goreng berempah serta kuah nasi kukus 260.00 Gombak 13.10.16 Khamis Pakej Pembangunan Penjaja Keropok Lekor Teknik memproses ikan, mengadun bahan campuran, menguli, membentuk dan merebus dan menggoreng keropok lekor. Cara buat sos pencicah. 1,950- termasuk mesin Gombak 14.10.16 Jumaat Pakej Pembangunan Usahawan Apam balik Teknik mengadun bahan apam balik, membancuh, memeram dan membakar. 1,450- termasuk dapur dan kuali tembaga Gombak 15.10.16 Sabtu Pakej Pembangunan Usahawan Cakoi dan cekodok caramel Teknik mengadun bahan, menguli, memeram, membentuk dan menggoreng cakoi. Cara menguli, menggoreng dan menyira cekodok caramel. 460-00 Gombak 16.10.16 Ahad Pakej Pembangunan Usahawan Pau dan Donut Teknik mengadun bahan, menguli, memeram, membentuk dan mengukus atau menggoreng 2,950-00 termasuk mixer dan 3 layer bamboo steamer Gombak 17.10.16 Isnin SEMINAR “Jangan Tak Jadi” RM50- S. Alam MEETING Inkubator susulan HULU LANGAT 18.10.16 selasa Western Food dan kambing golek Lamb Chop, Chicken Chop, Black Pepper Steak, Mushroom Cream Soup dan roasted lamb 650-00 Shah Alam 19.10.16 Rabu Roti Canai & Murtabak Cara uli dan tebar roti canai dan murtabak cara buat kuah dalca dan kacang parfu 260-00 ITKAU 20.10.16 Char Kue Teow Cara Buat Kicap CKT, cara goring Char Kue Teow 260-00 ITKAU
Kursus INDUSTRI MAKANAN di ITKAU
Tarikh MODUL Subjek Yuran Venue 22.10.16 Sabtu Pembuatan cendol dan rojak mamak Cara membuat isi cendol, gula dan kuah cendol dan cara buat kuah rojak dan isinya 260- ITKAU 23.10.16 Ahad Air Soya dan Pembuatan cincau Cara memproses cincau dari jelly grass 260- ITKAU 24.10.16 sesi pagi mula 10.00 Industri Mee Kuning Dan Mi Sanggul Cara proses mi kuning dan mi sanggul secara home based industry. Cara proses Yee Mee halal. 260- ITKAU 24.10.16 sesi petang (3.00) Penjaja STEAM BOAT & Siew May Cara memproses secara Home made pelbagai item untuk Bisnes STEAM BOAT 260- ITKAU 25.10.16 Sesi pagi Pembuatan TEMPE Cara memproses tempe dari kacang soya 260- ITKAU 25.10 Sesi petang Pembuatan TAUGE Cara proses taugeh dari kacang hijau, kacang soya dan kacang hitam 260- ITKAU 26.10 sesi pagi Pembuatan kicap Cara memproses kicap ala Indonesia
Kicap pekat, kicap lemak dan kicap manis
260- ITKAU 26.10 sesi petang Pembuatan rempah Cara buat rempah kurma, rempah kari ikan dan daging, rempah kerutub dan garam masala 260- ITKAU 27.10 pagi Pembuatan sos aneka sos Pembuatan sos tiram, sos cili, petis udang dan kuah rojak buah 260- ITKAU 27.10 ptg Pembuatan mayonnaise Termasuk cara membuat aneka western sauce, dipping and salad cream 260- ITKAU 27.10 Industri Kek (Beginner) Lima jenis kek untuk tujuan komersial. Termasuk 3 jenis cup cake 360- ITKAU 28.10 Industri Bakeri (Beginner) Roti Sandwich biasa, roti sandwich madu, Mexican Bun. Bun serikaya, hot dog bun dan bun sardin 450- ITKAU 29.10 Industri Pastry (Beginner) Puff Pastry, Cream Puff, apple pie, baked samosas dan 2 jenis pastry popular 450- ITKAU 28.10.16 3 hari dan 2 malam termasuk makan minum dan penginapan Pengurusan restoran dan katering 1950
ITKAU
29.10.16 Pengurusan restoran dan katering 30.10.16 Pengurusan restoran dan katering
As salam chef...sy dh tgk jadual tbaru tapi saya tak perasan pula jadual untuk bulan november dan december.kalau ada tolong lampirkan ye chef.cadang nye nak masuk program masa cuti sekolah.terima kaseh.
As salam chef...sy dh tgk jadual tbaru tapi saya tak perasan pula jadual untuk bulan november dan december.kalau ada tolong lampirkan ye chef.cadang nye nak masuk program masa cuti sekolah.terima kaseh.
Slm Chef Li, saya nak.masuk.kelas untuk kursus buat tempe.. Ada tak sesi untuk december atau awal january nanti... ... Satu lagi, dimana saya nak dapatkan modified corn starch..
Slm Chef Li, saya nak.masuk.kelas untuk kursus buat tempe.. Ada tak sesi untuk december atau awal january nanti... ... Satu lagi, dimana saya nak dapatkan modified corn starch..
Askm. Saya berminat untuk mengikuti kursus memasak nasi beriani gum, nasi tomato berserta dengan lauk2 seperti kurma ayam, kurma daging, ayam masak merah,dalca, kari ayam, kari daging dan kari kambing. Saya ingin mengetahui kursus2 yang boleh saya ikuti, tarikh, masa, yuran.
ReplyDeleteSekarang saya menetap di Kuching Sarawak
Diharap Dato'Rusly dapat menghubungi saya di email berikut...nazamuddin64@yahoo.com
wa'alaikum salam tuan, jadual dah keluar,
DeleteTERBARU!
Program dan Kursus Dato Rusly @ Chef Li sepanjang Oktober 2016 hingga Disember 2016
Kursus “Masakan Bersama Chef Li”
TARIKH MODUL SUBJEK YURAN RM VENUE
7.10.16 Jumaat
Busines Talk
8.00 mlm
Prospek bisnes kecil sebagai penjana TUNAI harian. 30.00 Gombak
8.10.16 sabtu Aiskrim Colek Teknik memproses aiskrim colek termasuk pengkosan dan strategi pemasaran 260-00 Gombak
9.10.16 Ahad Nasi ayam Hainan Cara masak nasi, sup, kicap dan sos cili Hainan. Cara panggang ayam guna Apollo 260-00 Gombak
10.10.16 Isnin Nasi Lemak 25 lauk Cara masak nasi lemak dan 25 jenis lauk cara cepat dan jimat 260-00 Gombak
11.10.16 Selasa Nasi katering dan lauk pauk popular Nasi biryani, hujan panas dan bukhari. Kuzi kambing, ayam goreng mamak, daging black pepper dan 260-00 Gombak
12.10.16 Rabu Nasi lemak kukus dan ayam goreng berempah Cara mengukus nasi dan menggoreng ayam goreng berempah serta kuah nasi kukus 260.00 Gombak
13.10.16 Khamis Pakej Pembangunan Penjaja Keropok Lekor Teknik memproses ikan, mengadun bahan campuran, menguli, membentuk dan merebus dan menggoreng keropok lekor. Cara buat sos pencicah. 1,950- termasuk mesin Gombak
14.10.16 Jumaat Pakej Pembangunan Usahawan Apam balik Teknik mengadun bahan apam balik, membancuh, memeram dan membakar. 1,450- termasuk dapur dan kuali tembaga Gombak
15.10.16 Sabtu Pakej Pembangunan Usahawan Cakoi dan cekodok caramel Teknik mengadun bahan, menguli, memeram, membentuk dan menggoreng cakoi. Cara menguli, menggoreng dan menyira cekodok caramel. 460-00 Gombak
16.10.16 Ahad Pakej Pembangunan Usahawan Pau dan Donut Teknik mengadun bahan, menguli, memeram, membentuk dan mengukus atau menggoreng 2,950-00 termasuk mixer dan 3 layer bamboo steamer Gombak
17.10.16 Isnin SEMINAR “Jangan Tak Jadi” RM50- S. Alam
MEETING Inkubator susulan HULU LANGAT
18.10.16 selasa Western Food dan kambing golek Lamb Chop, Chicken Chop, Black Pepper Steak, Mushroom Cream Soup dan roasted lamb 650-00 Shah Alam
19.10.16 Rabu Roti Canai & Murtabak Cara uli dan tebar roti canai dan murtabak cara buat kuah dalca dan kacang parfu 260-00 ITKAU
20.10.16 Char Kue Teow Cara Buat Kicap CKT, cara goring Char Kue Teow 260-00 ITKAU
Kursus INDUSTRI MAKANAN di ITKAU
Tarikh MODUL Subjek Yuran Venue
22.10.16 Sabtu Pembuatan cendol dan rojak mamak Cara membuat isi cendol, gula dan kuah cendol dan cara buat kuah rojak dan isinya 260- ITKAU
23.10.16 Ahad Air Soya dan Pembuatan cincau Cara memproses cincau dari jelly grass 260- ITKAU
24.10.16 sesi pagi mula 10.00 Industri Mee Kuning Dan Mi Sanggul Cara proses mi kuning dan mi sanggul secara home based industry. Cara proses Yee Mee halal. 260- ITKAU
24.10.16 sesi petang (3.00) Penjaja STEAM BOAT & Siew May Cara memproses secara Home made pelbagai item untuk Bisnes STEAM BOAT 260- ITKAU
25.10.16 Sesi pagi Pembuatan TEMPE Cara memproses tempe dari kacang soya 260- ITKAU
25.10 Sesi petang Pembuatan TAUGE Cara proses taugeh dari kacang hijau, kacang soya dan kacang hitam 260- ITKAU
26.10 sesi pagi Pembuatan kicap
Cara memproses kicap ala Indonesia
Kicap pekat, kicap lemak dan kicap manis
260- ITKAU
26.10 sesi petang Pembuatan rempah Cara buat rempah kurma, rempah kari ikan dan daging, rempah kerutub dan garam masala 260- ITKAU
27.10 pagi Pembuatan sos aneka sos Pembuatan sos tiram, sos cili, petis udang dan kuah rojak buah 260- ITKAU
27.10 ptg Pembuatan mayonnaise Termasuk cara membuat aneka western sauce, dipping and salad cream 260- ITKAU
27.10 Industri Kek (Beginner) Lima jenis kek untuk tujuan komersial. Termasuk 3 jenis cup cake 360- ITKAU
28.10 Industri Bakeri (Beginner) Roti Sandwich biasa, roti sandwich madu, Mexican Bun. Bun serikaya, hot dog bun dan bun sardin 450- ITKAU
29.10 Industri Pastry (Beginner) Puff Pastry, Cream Puff, apple pie, baked samosas dan 2 jenis pastry popular 450- ITKAU
28.10.16 3 hari dan 2 malam termasuk makan minum dan penginapan Pengurusan restoran dan katering 1950
ITKAU
29.10.16 Pengurusan restoran dan katering
30.10.16 Pengurusan restoran dan katering
wa'alaikum salam tuan, jadual dah keluar,
DeleteTERBARU!
Program dan Kursus Dato Rusly @ Chef Li sepanjang Oktober 2016 hingga Disember 2016
Kursus “Masakan Bersama Chef Li”
TARIKH MODUL SUBJEK YURAN RM VENUE
7.10.16 Jumaat
Busines Talk
8.00 mlm
Prospek bisnes kecil sebagai penjana TUNAI harian. 30.00 Gombak
8.10.16 sabtu Aiskrim Colek Teknik memproses aiskrim colek termasuk pengkosan dan strategi pemasaran 260-00 Gombak
9.10.16 Ahad Nasi ayam Hainan Cara masak nasi, sup, kicap dan sos cili Hainan. Cara panggang ayam guna Apollo 260-00 Gombak
10.10.16 Isnin Nasi Lemak 25 lauk Cara masak nasi lemak dan 25 jenis lauk cara cepat dan jimat 260-00 Gombak
11.10.16 Selasa Nasi katering dan lauk pauk popular Nasi biryani, hujan panas dan bukhari. Kuzi kambing, ayam goreng mamak, daging black pepper dan 260-00 Gombak
12.10.16 Rabu Nasi lemak kukus dan ayam goreng berempah Cara mengukus nasi dan menggoreng ayam goreng berempah serta kuah nasi kukus 260.00 Gombak
13.10.16 Khamis Pakej Pembangunan Penjaja Keropok Lekor Teknik memproses ikan, mengadun bahan campuran, menguli, membentuk dan merebus dan menggoreng keropok lekor. Cara buat sos pencicah. 1,950- termasuk mesin Gombak
14.10.16 Jumaat Pakej Pembangunan Usahawan Apam balik Teknik mengadun bahan apam balik, membancuh, memeram dan membakar. 1,450- termasuk dapur dan kuali tembaga Gombak
15.10.16 Sabtu Pakej Pembangunan Usahawan Cakoi dan cekodok caramel Teknik mengadun bahan, menguli, memeram, membentuk dan menggoreng cakoi. Cara menguli, menggoreng dan menyira cekodok caramel. 460-00 Gombak
16.10.16 Ahad Pakej Pembangunan Usahawan Pau dan Donut Teknik mengadun bahan, menguli, memeram, membentuk dan mengukus atau menggoreng 2,950-00 termasuk mixer dan 3 layer bamboo steamer Gombak
17.10.16 Isnin SEMINAR “Jangan Tak Jadi” RM50- S. Alam
MEETING Inkubator susulan HULU LANGAT
18.10.16 selasa Western Food dan kambing golek Lamb Chop, Chicken Chop, Black Pepper Steak, Mushroom Cream Soup dan roasted lamb 650-00 Shah Alam
19.10.16 Rabu Roti Canai & Murtabak Cara uli dan tebar roti canai dan murtabak cara buat kuah dalca dan kacang parfu 260-00 ITKAU
20.10.16 Char Kue Teow Cara Buat Kicap CKT, cara goring Char Kue Teow 260-00 ITKAU
Kursus INDUSTRI MAKANAN di ITKAU
Tarikh MODUL Subjek Yuran Venue
22.10.16 Sabtu Pembuatan cendol dan rojak mamak Cara membuat isi cendol, gula dan kuah cendol dan cara buat kuah rojak dan isinya 260- ITKAU
23.10.16 Ahad Air Soya dan Pembuatan cincau Cara memproses cincau dari jelly grass 260- ITKAU
24.10.16 sesi pagi mula 10.00 Industri Mee Kuning Dan Mi Sanggul Cara proses mi kuning dan mi sanggul secara home based industry. Cara proses Yee Mee halal. 260- ITKAU
24.10.16 sesi petang (3.00) Penjaja STEAM BOAT & Siew May Cara memproses secara Home made pelbagai item untuk Bisnes STEAM BOAT 260- ITKAU
25.10.16 Sesi pagi Pembuatan TEMPE Cara memproses tempe dari kacang soya 260- ITKAU
25.10 Sesi petang Pembuatan TAUGE Cara proses taugeh dari kacang hijau, kacang soya dan kacang hitam 260- ITKAU
26.10 sesi pagi Pembuatan kicap
Cara memproses kicap ala Indonesia
Kicap pekat, kicap lemak dan kicap manis
260- ITKAU
26.10 sesi petang Pembuatan rempah Cara buat rempah kurma, rempah kari ikan dan daging, rempah kerutub dan garam masala 260- ITKAU
27.10 pagi Pembuatan sos aneka sos Pembuatan sos tiram, sos cili, petis udang dan kuah rojak buah 260- ITKAU
27.10 ptg Pembuatan mayonnaise Termasuk cara membuat aneka western sauce, dipping and salad cream 260- ITKAU
27.10 Industri Kek (Beginner) Lima jenis kek untuk tujuan komersial. Termasuk 3 jenis cup cake 360- ITKAU
28.10 Industri Bakeri (Beginner) Roti Sandwich biasa, roti sandwich madu, Mexican Bun. Bun serikaya, hot dog bun dan bun sardin 450- ITKAU
29.10 Industri Pastry (Beginner) Puff Pastry, Cream Puff, apple pie, baked samosas dan 2 jenis pastry popular 450- ITKAU
28.10.16 3 hari dan 2 malam termasuk makan minum dan penginapan Pengurusan restoran dan katering 1950
ITKAU
29.10.16 Pengurusan restoran dan katering
30.10.16 Pengurusan restoran dan katering
berita gembira utk anda yg berminat utk mengikuti kursus masak dato chefli 2017 tlh keluar. sila search dihttps://chefli-jutawansenyap.blogspot.my/
DeleteAs salam chef...sy dh tgk jadual tbaru tapi saya tak perasan pula jadual untuk bulan november dan december.kalau ada tolong lampirkan ye chef.cadang nye nak masuk program masa cuti sekolah.terima kaseh.
ReplyDeleteberita gembira utk anda yg berminat utk mengikuti kursus masak dato chefli 2017 tlh keluar. sila search dihttps://chefli-jutawansenyap.blogspot.my/
DeleteAs salam chef...sy dh tgk jadual tbaru tapi saya tak perasan pula jadual untuk bulan november dan december.kalau ada tolong lampirkan ye chef.cadang nye nak masuk program masa cuti sekolah.terima kaseh.
ReplyDeleteberita gembira utk anda yg berminat utk mengikuti kursus masak dato chefli 2017 telahh keluar. sila search dihttps://chefli-jutawansenyap.blogspot.my/
Deleteassalamualaikum chef...untuk bulan disember ada slot kursus utk western ?teniu....
ReplyDeleteSlm Chef Li, saya nak.masuk.kelas untuk kursus buat tempe.. Ada tak sesi untuk december atau awal january nanti... ... Satu lagi, dimana saya nak dapatkan modified corn starch..
ReplyDeleteSlm Chef Li, saya nak.masuk.kelas untuk kursus buat tempe.. Ada tak sesi untuk december atau awal january nanti... ... Satu lagi, dimana saya nak dapatkan modified corn starch..
ReplyDeleteAslm chef li, sya nak sertai kelas masakan barat bgi pengendalian Western Kitchen. Ada jadual tak untuk penghujung 2020?
ReplyDeleteSalam Bulan ogos Ada Tak untuk kelas masakan panas
ReplyDelete