Monday, August 15, 2016

.KURSUS PENGURUSAN RESTORAN DAN KATERING.




.
Jangan lepaskan peluang untuk menyertai kursus yang jarang
jarang diadakan ini. kenapa anda perlu menyertai kursus ini? apa pentingnya?
kerana restoran bukan sekadar rumah makan.
Restoran kini mesti ada konsep. Mesti ada killer menu. Mesti ada SOP. Mesti ada strategi untuk terus bertahan.
Restoran yang berdaya maju bukan kerana mempunyai tukang masak terbaik tetapi mempunyai pengurus terbilang dan cemerlang.
Bisnes restoran telah mengalami banyak perubahan sejak 10 tahun terakhir ini. Pengurus harus prihatin dalam menerap nilai sejagat jangan sampai meminggirkan nilai setempat. Kedua duanya penting.
Pada umumnya seorang pelanggan mementingkan hal berikut:
Cepat - pesanan cepat sampai
Lazat - rasa yg melepasi piawai
Tepat - menepati pesanan dan jangkaan
Jimat - harga yg patut dan berbaloi
Hurmat - layanan memuaskan / menghargai pelanggan
Namun masih ada banyak faktor tersembunyi yang kurang disedari oleh pengurus hingga menyebabkan bisnes restoran mereka sukar meraih keuntungan walaupun telah beroperasi sekian lama.
Kursus ini akan membongkar lapan (8) HIDDEN FACTORS yang menjejaskan, lalu digantikan dengan lapan (8) FAKTOR PENCETUS KEMAJUAN.
Focal points kursus ini ialah:1. Strategy pembelian bahan bekalan dengan formula pembelian.
2. Strategi kawalan kos masakan dan kos urusan
3. Strategi memilih menu unggulan
4. Strategi pemasaran dan cara promosi terkini
5. Strategi menyediakan cash flow yg telus.
6. Strategi menyediakan sebut harga utk tender
7. Strategi pengambilan tenaga kerja.
8. Menuntut ilmu yg berkaitan agar sukses.


Pada dasarnya pengurus restoran harus:
1. Mempastikan faktor penambat pelanggan dipertahankan
2. Faktor penghambat pelanggan dikurangkan
3. Dasar penjimatan yg tak menjejaskan perkhidmatan
4. Cari dan bina menu unggul restoran anda
5. Pastikan perkhidmatan berkualiti berdasarkan QSC
Sebagai langkah pertama utk membina pasukan pengurusan terbaik anda.
Sertailah KURSUS PENGURUSAN RESTORAN DAN KATERING.
di ITKAU,( DEKAT UPSI TANJUNG MALIM)
tempat;lot 2822 batu11 Kg Gesir tengah, MUKIM Sungai Selisik Hulu Selangor
tarikh: 28,29,30 Oktoberr 2016.
hari: Jum'at-Ahad.
Bermula hari Jum'at petang pukul 10 pagi.
.
Berapa harga yang mesti anda bayar untuk ilmu yang sangat berharga ini? Harga Special khas untuk anda yang serius berminat menggali khasanah Ilmu Dato" Chefli
hanya RM 1950.sahaja. Anda tak perlu risau dan anda tidak akan dapatkan harga yang sangat berbaloi dengan ilmu seorang pakar yang bakal berkongsi kejayaan dan pengalaman dalam dunia Pengurusan Restoran dan Katering.
NAK harga diskaun Special ???
.
Mudah je..
Daftar nama utk dptkan DISKAUN bagi PESERTA  (Ruginya klu tak GRAB PELUANG DISKAUN NI...! ) anda bekas peserta? RM1650.harga utk anda.. Jika anda peserta baru datang dua orang atauLebih dari tiga orang anda boleh daptkan harga @RM1500

Daftar segera. Tawaran Khas Terbaik untuk anda

Whatsapp, restoKat-KB/Gombak/itkau ke 0133319624.
Tempat adalah terhad kepada 30,peserta sahaja.
Dapatkan ilmu yang sangat berharga ini dan tiada di tempat lain. Hanya dari original Sifu anda. Telah terbukti dari kepakaran dan Pengalaman Beliau sebagai Pakar Motivasi Usahawan Kulinari selama 20 tahun dalam bidangnya.

No comments:

Post a Comment