Sunday, July 17, 2016

KURSUS MASAKAN KOMERSIAL BERSAMA DATO'CHEFLI

Banyak pertanyaan tentang bila kursus masakan dan pemprosesan makanan anjuran Institut Teknologi Kulinari Anjung Utara (ITKAU) akan dijalankan. Berita baik, ITKAU akan membuka semula PUPUK (Pusat Pembangunan Usahawan Kemahiran) di Jln Gombak, KL dan Kota Bharu, Kelantan mulai BULAN JULAI 2016. Kini anda berpeluang belajar pelbagai modul masakan secara terancang.
.
.
Anda akan teruja melihat tempe, sos dan kicap berjaya dihasilkan di dapur rumah anda. Jika anda mahu mendapatkan jadual kursus untuk tahun 2016, inilah masanya untuk anda sertai.Terhad tiga puluh orang untuk setiap modul yang berjalan.
.
.
Sila daftarkan diri anda secepatnya jangan lepaskan peluang
.
KHAS BUAT RAKYAT KUALA LUMPUR, SELANGOR & KELANTAN
.
KURSUS MASAKAN BERSAMA DATO' CHEF LI
[GOMBAK]
____________________________________________________
22.7.16 (10am-3pm) : Pemprosesan Tempe dan kicap
22.7.16 ( 4pm-7pm) : Nasi Ayam Hainan, Ayam Panggang Apollo
____________________________________________________
23.7.16 (10am-3pm) : Home made Yong Tau Fu dan Kuah Hitam
dan kuah pedas
23.7.16 (4pm - 7pm) : Keropok Lekor & Sate Ikan Bangkok
___________________________________________________
24.7.16 (10am - 4pm) ; Makanan Jajaan - Teknik buat cakoi, inti
cakoi, seri kaya, popia basah (Cara buat kulit,
inti dan sos).
____________________________________________________
setiap hari dijalankan dua modul dalam dua sesi, iaitu SESI PAGI dan SESI PETANG. Yuran bagi setiap modul/sesi ialah RM250-00
.
kursus dijalankan di no 16C, Jln Jernai 3, Medan Idaman,
off Jln Gombak Batu 5, 53100 Gombak, K lumpur
.
sila buat tempahan kehadiran dgn SMS atau whatssapp [NAMA, MODUL, LOKASI] ke 013 5377689, 0133319624 atau 01132016411
Yuran boleh dibayar dihari kursus
.
.
.
KURSUS MASAKAN BERSAMA DATO' CHEF LI
[KOTA BHARU, KELANTAN]
____________________________________________________
5.8.16 (10am-3pm) : Pemprosesan Tempe dan kicap
5.8.16 ( 4pm-7pm) : Nasi Ayam Hainan, Ayam Panggang Apollo
____________________________________________________
6.8.16 (10am-3pm) : Home made Yong Tau Fu dan Kuah Hitam
dan kuah pedas
6.8.16 (4pm - 7pm) : Keropok Lekor & Sate Ikan Bangkok
___________________________________________________
7.8.16 (10am - 4pm) ; Makanan Jajaan - Teknik buat cakoi, inti
cakoi, seri kaya, popia basah (Cara buat kulit,
inti dan sos).
____________________________________________________
setiap hari dijalankan dua modul dalam dua sesi, iaitu SESI PAGI dan SESI PETANG. Yuran bagi setiap modul/sesi ialah RM250-00
.
kursus dijalankan di Wisma Dato' Rusly, Wakaf Che Yeh, Kota Bharu, Kelantan
.
sila buat tempahan kehadiran dgn SMS atau whatssapp [NAMA, MODUL, LOKASI] ke 013 5377689, 0133319624 atau 01132016411
Yuran boleh dibayar dihari kursus

1 comment:

  1. Menarik modul....jom singgah blog saya...achiksuhaili.com

    ReplyDelete